Campina, iunie 2013

 

Santierul de solidaritate de la Campina a fost realizat in parteneriat cu Complexul de Servicii Comunitare « Sf. Filofteia », in perioada 24 iunie – 08 iulie 2013, in beneficieul copiilor si tinerilor din centrul de plasament si al copiilor cu dizabilitati, beneficiari ai centrului de zi.

Centrul in care copiii isi desfasurau activitatea se afla intr-o stare de degradare avansata, fapt care le ingreuna derularea activitatilor educationale intr-un mediu decent si prietenos.

Obiectivele santierului au fost: 

  • reabilitarea centrului si crearea unor spatii decente si adaptate nevoilor copiilor
  • dezvoltarea spiritului solidar si civic si prevenirea abandonului scolar

Beneficiarii directi sunt cei 69 de copii defavorizati din comunitate si institutionalizati care se bucura de noul parc de joaca, de curtea frumos asfaltata pe care pot desena, de garduletele frumos colorate si protective, lucruri realizate de 22 de voluntari franco-romani – persoane in dificultate, dar care au inteles sensul solidaritatii.

Multumim voluntarilor: Adina, Lili, Cristi, Alin, Mihai, Laurentiu, Madalina, Mihaela, Dan, Nicolae, Mircea, Doru, Dumitru,  Ion, Petru,  Aurélie, Bruno, Mehdi, Djibril, Murtada, Toihir, Vincent, Walid, Youssef!

Si partenerilor: Kaufland Romania, Bricostore, DGASPC Prahova, Primaria Campina, Lavitex si Ateliers Sans Frontières Franta!

ateliere fara frontiere