Echipa Ateliere Fara Frontiere

 
_MG_1099.jpg

Patrick Ouriaghli

Director General

De 15 ani în aventura Ateliers Sans Frontières în Maroc și în România, unde locuiește de aproape 10 ani. Crede că toți avem mult de învățat de la alții, că nu e niciodată prea târziu și că fiecare zi poate fi bună dacă hotărâm că ne place. Și-a propus să pună pe primul plan grija față de pământul pe care locuim și de oamenii cu care îl împărțim. Toți avem un impact, mic sau mare, dar numai împreună putem schimba lumea!

Lorita.png

Lorita Constantinescu

Director Dezvoltare

Cunoaște atât sectorul nonprofit cât și cel de business. Le-a studiat pe ambele și le-a trăit având o experiență relevantă atât în România cât și la nivel internațional.

Consideră interdisciplinaritatea între diverse domenii, pe care se bazează inclusiv economia socială sau economia circulară, că fiind o sursă infinită de creativitate pentru ONGuri și antreprenori.

_MG_0005.jpg

Florin Niculae

Director Producție

Absolvent al Universității Politehnice din București, Florin a lucrat ca inginer mecanic.
Îl motivează fericirea simplă și potențialul oamenilor de a face lucruri excepționale.
Spune că îi plac lucrurile bine făcute și, în general, să găsească o altă utilitate pentru diferite obiecte.

_MG_1157.jpg

Georgiana Vasile

Responsabil Financiar

Absolventă a Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune. Deține o experiență de 15 ani în domeniul financiar contabil, iar din 2012 este Expert Contabil în cadrul CECCAR Prahova. Îi plac cifrele și consideră că fără ele viața ar fi plictisitoare.

Raluca O.jpg

Raluca Ouriaghli

Coordonator dezvoltare si advocacy

După ce a studiat sociologie și științe politice la Sorbona și Institutul de Studii Europene Paris VIII, s-a implicat în comitete de susținere a migrantilor fără acte, a lucrat în ONG-uri internaționale, Raluca a cofondat AFF cu Patrick, Ion, Franco, Mirela, Teia și este activ implicată în coaliții și rețele naționale și europene. Crede în oameni și este convinsă că poate să schimbe lumea în fiecare zi!

_MG_1204.jpg

Gema Cobzariu

Consilier inserție

Licentiată în asistentă socială în cadrul Universității din București, are experiență în muncă cu diverse categorii de persoane aparținând grupurilor vulnerabile, fiind implicată în implementarea mai multor proiecte sociale, de educație și de integrare pe piața muncii. Crede că decizia persoanelor pentru schimbare este cea care determină depășirea situațiilor dificile, când există, problemele pot încetini dar nu pot opri realizarea personală.

 
_MG_1132.jpg

Alexandru Laibăr

Fundraising Manager

Alexandru Laibăr este interesat de economia sustenabilă, energie regenerabilă și ecologie. Cu experiență în waste management și în ONG, este Certified Sustainability Manager și își folosește cunoștințele acumulate în domenii diverse (vânzări, CRM, PR &PA) pentru a sprijini efortul echipei AFF în atingerea obiectivelor propuse. Crede că schimbarea se face de jos în sus și că “practice what you preach” nu e doar o vânare de vânt.

 
IMG_1119.JPG

George Tiu

Șef Echipă Reciclare

Absolvent al facultății de Management Financiar-Contabil, cu o experință de aproape 10 ani în logistică, George a ales AFF pentru că îi place să lucreze cu oameni și consideră că este parte dintr-un proiect în care se dezvoltă profesional în timp ce poate să-i ajute și pe alții. Cu sectorul neguvernamental s-a mai intersectat în trecut din postura de voluntar.

IMG_1676.JPG

Teofil Popovici

Inginer Horticol Bio&co

Indragostit de natura si placandu-i sa lucreze in fiecare zi in mijlocul ei, pasionat de albine si de cresterea plantelor, considera ca este norocos sa lucreze la Bio&co. Ca nu-i nimic mai minunat decat sa faci ce-ti place in fiecare zi! Ca se poate bucura de ce il inconjoara, ca poate atinge, gusta, experimenta natura si ca-si poate valorifica curiozitatea si entuziasmul pentru a invata mereu lucruri noi!

 
_MG_1208.jpg

Rucsandra Novotny

Responsabil Inserție

Absolventă a Facultății de Asistență Socială, pasionată de domeniul social, de relaționarea cu oamenii, de reconstruirea persoanelor care au dificultăți în viața lor socială și profesională. Crede în capacitatea fiecărei persoane de a evolua și că este nevoie de răbdare, de o structură și restabilirea relațiilor de atașament pentru integrarea reală a persoanelor aflate în parcurs de inserție.

Marana+M.jpg

Marana Matei

Psihoterapeut

Este psihoterapeut, psiholog clinician și profesor de psihologie. Lucreaza cu copii, familii și adulți din 2010 în ONG-uri și spitale, a studiat psihologia la University College London.
Lucrează într-o manieră pozitivă și integrativa, folosind metodă Psihoterapiei Colaborative Scurte, centrată pe ceea ce merge în viața persoanei și pe găsirea unor soluții și alternative.

 
_MG_1181.jpg

Roxana Albon

Șef Echipă Remesh

Lucrează de 30 de ani în domeniul confecțiilor. S-a alăturat echipei AFF în 2014 pentru că își dorește să ajute persoane aflate în dificultate să dobândească competențe necesare pe piața muncii convențională.

 
_MG_1188.jpg

Ovidiu Toma

Șef Echipă Reutilizare DEEE / Reconect

Pasionat de tehnologie, industria auto și meșterit, Ovidiu este un autodidact, îi place să “repare
chestii”, atât hardware cât și software. Lucrează la AFF din 2013 și coordonează activitatea echipei de recondiționare IT.

 
_MG_0915.jpg

Daniel Seserman

Șef Echipă Colectare DEEE / Reconect

Are experiență în transporturi, coordonare echipe și parcuri auto. La AFF lucrează din aprilie 2017 pentru că și-a dorit să contribuie la o cauză nobilă.