echipa Ateliere Fara Frontiere

_MG_0018.jpg

Raluca Ouriaghli

 

director general

Dupa ce a studiat sociologie si stiinte politice la Sorbona si Institutul de Studii Europene Paris VIII, s-a implicat in comitete de sustinere a migrantilor fara acte, a lucrat in ONG-uri internationale, Raluca a cofondat AFF cu Patrick, Ion, Franco, Mirela, Teia si este activ implicata in coalitii si retele nationale si europene. Crede in oameni si este convinsa ca poate sa schimbe lumea in fiecare zi!

 

_MG_1148.jpg

Mariana Georgescu

office manager

Licentiata in Finante, cu un modul de studii postuniversitare in Pedagogie si Stiintele Educatiei si o experienta profesionala de 25 ani.

Ii place sa lucreze cu oamenii si considera ca reusesti atunci cand crezi cu tarie in ceva.

 
_MG_1099.jpg

Patrick Ouriaghli

director dezvoltare

De 15 ani in aventura Ateliers Sans Frontières in Maroc si in Romania, unde locuieste de aproape 10 ani. Crede ca toti avem mult de invatat de la altii, ca nu e niciodata prea tarziu si ca fiecare zi poate fi buna daca hotaram ca ne place. Si-a propus sa puna pe primul plan grija fata de pamantul pe care locuim si de oamenii cu care il impartim. Toti avem un impact, mic sau mare, dar numai impreuna putem schimba lumea!

_MG_1132.jpg

Alexandru Laibar

fundraising manager

Alexandru Laibar este interesat de economia sustenabilă, energie regenerabilă și ecologie. Cu experiență în waste management și în ONG, este Certified Sustainability Manager și își folosește cunoștințele acumulate în domenii diverse (vânzări, CRM, PR &PA) pentru a sprijini efortul echipei  AFF în atingerea obiectivelor propuse. Crede că schimbarea se face de jos în sus și că  “practice what you preach” nu e doar o vânare de vânt.

_MG_1188.jpg

Ovidiu Toma

sef echipa reutilizare DEEE / reconect

Pasionat de tehnologie, industria auto și meșterit, Ovidiu este un autodidact, îi place să “repare
chestii”, atât hardware cât și software. Lucrează la AFF din 2013 și coordonează  activitatea
echipei de recondiționare IT.

_MG_0010.jpg

Anemari Helen Necsulescu

director programe

De aproape 20 de ani este activa in sectorul ONG,  fiind preocupata de drepturile omului, sanatate, educatie, locuire si,  mai nou,   insertie.  Anemari detine un titlu de Doctor in Stiinte Politice obtinut în 2011 la Universitatea din București, un Master in Stiințe Politice  si o diploma de licenta in Filologie Romana-Engleza.  Ii plac oamenii si crede in ei, motiv pentru care s-a alăturat echipei AFF!

_MG_1089.jpg

Raluca Popescu

coordonator proiecte

Raluca este licentiata in Istorie la Universitatea din Bucuresti, unde a absolvit si un program de masterat in Istoria Ideilor si a Mentalitatilor. Lucreaza la AFF din 2013 si a ales sectorul neguvernamental pentru ca ea considera ca in viata fiecare dintre noi se afla intotdeauna acolo unde trebuie. 

 
_MG_1013.jpg

Cristian Irod

sofer colectare bio&co

Cu o experiență în vânzări și logistică de peste 30 de ani, Cristi s-a alăturat echipei AFF în 2016. Este adeptul unei vieți sănătoase și cumpătate, iar în prezent se ocupă de colectarea și sortarea legumelor și fructelor de la fermă.

_MG_1208.jpg

Rucsandra Novotny

responsabil insertie

Absolventa a Facultatii de Asistenta Sociala, pasionata de domeniul social, de relationarea cu oamenii, de reconstruirea persoanelor care au dificultati in viata lor sociala si profesionala. Crede in capacitatea fiecarei persoane de a evolua si ca este nevoie de rabdare, de o  structura si restabilirea relatiilor de atasament pentru integrarea reala a persoanelor aflate in parcurs de insertie.

_MG_1181.jpg

Roxana Albon

sef echipa remesh

Lucrează de 30 de ani în domeniul confecțiilor. S-a alăturat echipei AFF în 2014 pentru că își dorește să ajute persoane aflate în dificultate să dobândească competențe necesare pe piața muncii convențională.

 
_MG_0915.jpg

Daniel Seserman

sef echipa colectare DEEE / reconect

Are experiență în transporturi, coordonare echipe și parcuri auto. La AFF lucrează din aprilie 2017 pentru că și-a dorit să contribuie la o cauză nobilă.

_MG_0005.jpg

Florin Niculae

director producție

Absolvent al Universității Politehnice din București, Florin a lucrat ca inginer mecanic. 
Îl motivează fericirea simplă și potențialul oamenilor de a face lucruri excepționale. 
Spune că îi plac lucrurile bine făcute și, în general, să găsească o altă utilitate pentru diferite obiecte. 

_MG_1204.jpg

Gema Cobzariu

 

 

consilier insertie

Licentiata  in asistenta sociala in cadrul Universitatii din Bucuresti, are experienta in munca cu diverse categorii de persoane apartinand grupurilor vulnerabile, fiind implicata in implementarea mai multor proiecte sociale, de educatie si de integrare  pe piata muncii. Crede ca decizia persoanelor pentru schimbare este cea care determina depasirea situatiilor dificile, cand exista, problemele pot incetini dar nu pot opri realizarea personala.  

Marana+M.jpg

Marana Matei

psihoterapeut

Este psihoterapeut, psiholog clinician si profesor de psihologie. Lucreaza cu copii, familii si adulti din 2010 in ONG-uri si spitale, a studiat psihologia la University College London. 
Lucreaza intr-o maniera pozitiva si integrativa, folosind metoda Psihoterapiei Colaborative Scurte, centrata pe ceea ce merge in viata persoanei si pe gasirea unor solutii si alternative.

 
_MG_1157.jpg

Georgiana Vasile

responsabil financiar

Absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune. Detine o experienta de 15 ani in domeniul financiar contabil, iar din 2012 este Expert Contabil in cadrul CECCAR Prahova. Ii plac cifrele si considera ca fara ele viata ar fi plictisitoare.

 
_MG_1213.jpg

Nicolae Serban

 

coordonator piata muncii

Licentiat în Sociologie, este activ în ONG-uri din 2005 ca voluntar și activist în antidiscriminare, in cadrul  European Network Against Racism.Specializat pe integrarea pe piața muncii a grupurilor vulnerabile (formare, orientare și mediere pe piața muncii), din 2015 se ocupă și de dezvoltarea competențelor profesionale.