echipa Ateliere Fără Frontiere 

_MG_1099.jpg

Patrick Ouriaghli

 

Director General

De 15 ani în aventura Ateliers Sans Frontières în Maroc și în România, unde locuiește de aproape 10 ani. Crede că toți avem mult de învățat de la alții, că nu e niciodată prea târziu și că fiecare zi poate fi bună dacă hotărâm că ne place. Și-a propus să pună pe primul plan grijă față de pământul pe care locuim și de oamenii cu care îl împărțim. Toți avem un impact, mic sau mare, dar numai împreună putem schimba lumea! 

 
_MG_1132.jpg

Alexandru Laibăr

Fundraising Manager

Alexandru Laibăr este interesat de economia sustenabilă, energie regenerabilă și ecologie. Cu experiență în waste management și în ONG, este Certified Sustainability Manager și își folosește cunoștințele acumulate în domenii diverse (vânzări, CRM, PR &PA) pentru a sprijini efortul echipei  AFF în atingerea obiectivelor propuse. Crede că schimbarea se face de jos în sus și că  “practice what you preach” nu e doar o vânare de vânt.

 
Denisa1.jpg

Denisa Tomulescu

Office Manager

Absolventă a Facultății de Geografie, Denisa a cochetat cu pedagogia și în final a ales să organizeze și să administreze birouri. AFF este pentru ea prima experiență în sectorul neguvernamental și a ales organizația pentru că-i împărtășește valorile și este atrasă de misiune.

 
_MG_1013.jpg

Cristian Irod

Șofer Colectare Bio& Co

Cu o experiență în vânzări și logistică de peste 30 de ani, Cristi s-a alăturat echipei AFF în 2016. Este adeptul unei vieți sănătoase și cumpătate, iar în prezent se ocupă de colectarea și sortarea legumelor și fructelor de la fermă.

 
_MG_1204.jpg

Gema Cobzariu

 

 

Coordonator Departament Social

 Licentiată  în asistentă socială în cadrul Universității din București, are experiență în muncă cu diverse categorii de persoane aparținând grupurilor vulnerabile, fiind implicată în implementarea mai multor proiecte sociale, de educație și de integrare pe piața muncii. Crede că decizia persoanelor pentru schimbare este cea care determină depășirea situațiilor dificile, când există, problemele pot încetini dar nu pot opri realizarea personală.   

 
_MG_1089.jpg

Raluca Popescu

Coordonator Proiecte

 Raluca este licențiată în Istorie la Universitatea din București, unde a absolvit și un program de masterat în Istoria Ideilor și a Mentalităților. Lucrează la AFF din 2013 și a ales sectorul neguvernamental pentru că ea consideră că în viață fiecare dintre noi se află întotdeauna acolo unde trebuie.  

 
Monica1.jpg

Monica Bocu

Operator de Gestiune

Cu o diplomă în ingineria sistemelor biotehnice și o experiență profesională de 5 ani, Monica s-a alăturat echipei din dorința de a se apropia de domeniul pentru care s-a pregătit academic. Pănă acum nu a mai lucrat în sectorul neguvernamental și o atrage noutatea.

 
_MG_0915.jpg

Daniel Seserman

Șef Echipă Colectare DEEE / Reconect

Are experiență în transporturi, coordonare echipe și parcuri auto. La AFF lucrează din aprilie 2017 pentru că și-a dorit să contribuie la o cauză nobilă.

_MG_0005.jpg

Florin Niculae

Director Producție

Absolvent al Universității Politehnice din București, Florin a lucrat ca inginer mecanic. 
Îl motivează fericirea simplă și potențialul oamenilor de a face lucruri excepționale. 
Spune că îi plac lucrurile bine făcute și, în general, să găsească o altă utilitate pentru diferite obiecte. 

 
_MG_1213.jpg

 Nicolae Șerban 

 

Coordonator Piața Muncii

 Licențiat în Sociologie, este activ în ONG-uri din 2005 ca voluntar și activist în antidiscriminare, în cadrul  European Network Against Racism.Specializat pe integrarea pe piața muncii a grupurilor vulnerabile (formare, orientare și mediere pe piața muncii), din 2015 se ocupă și de dezvoltarea competențelor profesionale. 

 
_MG_1181.jpg

Roxana Albon

Șef Echipă Remesh

Lucrează de 30 de ani în domeniul confecțiilor. S-a alăturat echipei AFF în 2014 pentru că își dorește să ajute persoane aflate în dificultate să dobândească competențe necesare pe piața muncii convențională.

 
IMG_1120.JPG

Elvis Rădoi

Șofer Colectare Bio& Co

Specializat în mecanică auto, cu o experiență de aproape 7 ani, Elvis s-a alăturat echipei și la AFF apreciează cel mai mult atmosfera. Îi place să ajute, ori de câte ori are ocazia, și se bucură că poate contribui puțin la misiunea organizației.

_MG_0010.jpg

Anemari Helen Necșulescu 

Director Programe

De aproape 20 de ani este activă în sectorul ONG, fiind preocupată de drepturile omului, sănătate, educație, locuire și, mai nou, insertie. Anemari deține un titlu de Doctor în Științe Politice obținut în 2011 la Universitatea din București, un Master în Științe Politice  și o diplomă de licență în Filologie Română-Engleză.  Îi plac oamenii și crede în ei, motiv pentru care s-a alăturat echipei AFF!

 
Marana+M.jpg

Marana Matei

Psihoterapeut

 Este psihoterapeut, psiholog clinician și profesor de psihologie. Lucreaza cu copii, familii și adulți din 2010 în ONG-uri și spitale, a studiat psihologia la University College London.  
 Lucrează într-o manieră pozitivă și integrativa, folosind metodă Psihoterapiei Colaborative Scurte, centrată pe ceea ce merge în viața persoanei și pe găsirea unor soluții și alternative. 

 
_MG_1188.jpg

Ovidiu Toma

Șef Echipă Reutilizare DEEE / Reconect

Pasionat de tehnologie, industria auto și meșterit, Ovidiu este un autodidact, îi place să “repare
chestii”, atât hardware cât și software. Lucrează la AFF din 2013 și coordonează activitatea echipei de recondiționare IT.

 
_MG_1208.jpg

Rucsandra Novotny

Responsabil Inserție
  
 Absolventă a Facultății de Asistență Socială, pasionată de domeniul social, de relaționarea cu oamenii, de reconstruirea persoanelor care au dificultăți în viața lor socială și profesională. Crede în capacitatea fiecărei persoane de a evolua și că este nevoie de răbdare, de o structură și restabilirea relațiilor de atașament pentru integrarea reală a persoanelor aflate în parcurs de inserție. 

Raluca O.jpg

Raluca Ouriaghli

Coordonator Dezvoltare și Advocacy

 După ce a studiat sociologie și științe politice la Sorbona și Institutul de Studii Europene Paris VIII, s-a implicat în comitete de susținere a migrantilor fără acte, a lucrat în ONG-uri internaționale, Raluca a cofondat AFF cu Patrick, Ion, Franco, Mirela, Teia și este activ implicată în coaliții și rețele naționale și europene. Crede în oameni și este convinsă că poate să schimbe lumea în fiecare zi! 

 
_MG_1157.jpg

Georgiana Vasile

Responsabil Financiar

 Absolventă a Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune. Deține o experiență de 15 ani în domeniul financiar contabil, iar din 2012 este Expert Contabil în cadrul CECCAR Prahova. Îi plac cifrele și consideră că fără ele viața ar fi plictisitoare. 

 
IMG_1119.JPG

George Tiu

Șef Echipă Reciclare

Absolvent al facultății de Management Financiar-Contabil, cu o experință de aproape 10 ani în logistică, George a ales AFF pentru că îi place să lucreze cu oameni și consideră că este parte dintr-un proiect în care se dezvoltă profesional în timp ce poate să-i ajute și pe alții. Cu sectorul neguvernamental s-a mai intersectat în trecut din postura de voluntar.