Echipa Ateliere Fara Frontiere

 
_MG_1099.jpg

Patrick Ouriaghli

Director General

Patrick a pornit acum mai bine de 15 ani în aventura Ateliers Sans Frontières în Maroc și România. Crede că oamenii au multe de învățat unii de la alții, că nu e niciodată prea târziu să faci o schimbare și că fiecare zi poate fi una bună, dacă hotărâm că e ceva bun în orice ni s-ar întâmpla. Pune pe primul plan grija față de mediul în care trăim și față de oamenii de alături și știe că fiecare dintre noi are un impact, mai mic sau mai mare, și că doar împreună putem schimba lumea.

Lorita.png

Lorita Constantinescu

Director Dezvoltare

Lorita cunoaște atât sectorul non-profit cât și cel de business. Le-a studiat și trăit pe ambele, având o experiență de lucru relevantă atât în România cât și la nivel internațional.

Consideră că interdisciplinaritatea, care este specifică economiei sociale și celei circulare, este o sursă infinită de creativitate pentru organizațiile non-profit și pentru antreprenori.

_MG_0005.jpg

Florin Niculae

Director Producție

Florin este absolvent al Universității Politehnice din București și înainte să se alăture Ateliere Fără Frontiere a lucrat ca inginer mecanic. Spune că-l motivează potențialul oamenilor de a face lucruri excepționale și că se bucură când găsește noi utilități pentru diferite obiecte. Îi plac lucrurile bine făcute și bucuriile simple ale vieții.

_MG_1157.jpg

Georgiana Vasile

Responsabil Financiar

Georgiana este absolventă a Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Lucrează de mai bine de 15 ani în domeniul financiar-contabil, iar din 2012 este Expert Contabil în cadrul Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România - Filiala Prahova. Iubește cifrele și crede că fără ele viața ar fi plictisitoare.

Raluca O.jpg

Raluca Ouriaghli

Coordonator Advocacy și Dezvoltare

Raluca a studiat Sociologie și Științe Politice la Sorbona și la Institutul de Studii Europene Paris VIII, s-a implicat în comitete de susținere a migranților fără acte și a lucrat în ONG-uri internaționale. Acum 11 ani, a fondat Ateliere Fără Frontiere alături de Patrick, Ion, Franco, Mirela și Teia. Este implicată în coaliții și rețele naționale și europene ce au ca scop susținerea întreprinderilor sociale de inserție prin activitatea economică și este convinsă că poate să schimbe lumea în fiecare zi.

_MG_1204.jpg

Gema Cobzariu

Consilier Inserție

Gema este licențiată în Asistență Socială în cadrul Universității din București și a lucrat de-a lungul anilor cu diverse categorii de persoane aparținând grupurilor vulnerabile, fiind implicată în implementarea de proiecte sociale, de educație și de integrare pe piața muncii. Crede că hotărârea oamenilor de a face o schimbare este cea care duce la depășirea situațiilor dificile. Problemele pot încetini dar nu pot opri realizarea personală, dacă oamenii își doresc schimbarea.

 
alexandrul_laibar

Alexandru Laibăr

Fundraising Manager

Alexandru este interesat de economia sustenabilă, energie regenerabilă și ecologie. Cu experiență în Waste Management și în domeniul ONG, este Certified Sustainability Manager și își folosește cunoștințele acumulate în domenii diverse (vânzări, CRM, PR & PA) pentru a sprijini eforturile echipei AFF în atingerea obiectivelor propuse. Crede că schimbarea se face de jos în sus și că-i necesar să “practice what you preach”.

IMG_1676.JPG

Teofil Popovici

Inginer Horticol Bio&co

Teofil este pasionat de albine și de creșterea plantelor, ar spune chiar că-i îndrăgostit de natură și că iubește să lucreze în mijlocul ei. Se consideră norocos să lucreze la ferma Bio&co a Ateliere Fără Frontiere din Ciocănari, pentru că așa se poate bucura de ce îl înconjoară, poate atinge, gusta, experimenta natura și-și poate valorifica curiozitatea și entuziasmul pentru a învăța mereu lucruri noi.

Marana+M.jpg

Marana Matei

Psihoterapeut

Marana este psihoterapeut, psiholog clinician și profesor de psihologie, studiind psihologia la University College London. Din 2010, lucrează cu familii, copii și adulți în ONG-uri și spitale. Folosește metoda Psihoterapiei Colaborative Scurte, centrată pe ceea ce merge bine în viața persoanei aflate în terapie și pe găsirea unor soluții și alternative, lucrând într-o manieră pozitivă și integrativă.

stefania.jpg

Ștefania Neagoe

Coordonatoare Proiecte

Ștefania s-a alăturat echipei Ateliere Fără Frontiere deoarece crede în oameni și în puterea acestora de a (se) schimba. Coordonează proiecte de impact în cele mai sărace zone ale României. A absolvit Relații Internaționale în cadrul Universității din București, unde și-a însușit gândirea critică și mijloacele prin care poate găsi răspunsuri la întrebări. Ștefania este o exploratoare și feministă.

ovidiu_toma_reconect.jpg

Ovidiu Toma

Șef Echipă Reutilizare DEEE / reconect

Ovidiu este pasionat de tehnologie, de industria auto și de meșterit. Este un autodidact care reușește să „repare chestii” indiferent dacă problemele sunt unele de hardware sau software. Lucrează la Ateliere Fără Frontiere din 2013, în prezent fiind coordonatorul activității echipei de recondiționare IT din cadrul atelierului de inserție reconect.

_MG_0915.jpg

Daniel Seserman

Șef Echipă Colectare DEEE / reconect

Daniel are experiență în transporturi, coordonarea de echipe și parcuri auto. La Ateliere Fără Frontiere lucrează din aprilie 2017 pentru că și-a dorit să contribuie la o cauză nobilă. Crede că atunci când reciclăm, suntem mai conștienți de excesul de producție și consum și că acest lucru ne poate face cumpărători și consumatori mai responsabili.

 
ioana-cojenel.png

Ioana Cojenel

Consilier Inserție

Ioana este absolventă a Facultății de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității București și psihoterapeut în formare în cadrul Institutului SPER.

Știe că fiecare dintre noi are o poveste a sa, necunoscută celorlalți, și nu judecă niciodată oamenii după aparențe. Crede în aceștia și în potențialul lor de a ajunge cea mai bună versiune a lor. În lucrul cu angajații din inserție, se bucură de fiecare zi în care le este alături în drumul lor spre schimbare!

EEET3437.jpg

Luca Arghir

Tehnician horticol Bio&co

Luca este pasionat de agricultura ecologică, legumicultura biointensivă și regenerarea solului. Este student in an terminal la Facultatea de Horticultură din București și lucrează de 5 ani în implementarea, proiectarea și mentenanța unor grădini de permacultură, gospodării ecologice, proiecte de peisagistică și foodscaping. Visează la propria ferma ecologică unde să cultive legume de sezon pe tot timpul anului, într-un sistem biologic intensiv. Se simte bine la Bio&co, conectat cu ritmurile naturii, departe de agitația orașului.

_MG_1208.jpg

Rucsandra Novotny

Responsabil Inserție

Rucsandra este absolventă a Facultății de Asistență Socială, pasionată de domeniul social, de relaționarea cu oamenii, de reconstruirea persoanelor care au dificultăți în viața lor socială și profesională. Crede în capacitatea fiecărei persoane de a evolua și știe că este nevoie de răbdare, de o structură și restabilirea relațiilor de atașament pentru integrarea reală a persoanelor aflate în parcursul de inserție.

_MG_1181.jpg

Roxana Albon

Șef Echipă remesh

Roxana lucrează de mai bine de 30 de ani în domeniul confecțiilor. S-a alăturat echipei Ateliere Fără Frontiere în anul 2014 pentru că își dorea să ajute persoanele aflate în dificultate să dobândească competențele necesare integrării lor pe piața convențională a muncii. Roxana este coordonatoarea echipei din atelierul remesh, în care deșeurile de bannere și mesh-uri publicitare devin sacoșe și accesorii.

IMG_1119.JPG

George Tiu

Șef Echipă Reciclare / reconect

George este absolvent al Facultății de Management Financiar-Contabil. Având o experiență de 10 ani în logistică, el a ales Ateliere Fără Frontiere pentru că îi place să lucreze cu oamenii și să facă parte dintr-un proiect în care se dezvoltă profesional în timp ce poate să-i ajute și pe alții. AFF nu este prima sa experiență în domeniul ONG, lucrând în trecut și cu alte organizații ca voluntar.

Simona.png

Simona Ilie

Office Manager

Simona are experiență de economist în departamente de comerț internațional, fiind absolventă a Facultății de Economie Generală din cadrul A.S.E. București. Este convinsă că oamenii sunt cea mai importantă resursă a unei societăți și crede că aprecierea / valorizarea calităților acestora poate fi secretul pentru o lume mai bună. S-a alăturat echipei AFF pentru a-și aduce aportul la o cauză care aduce îmbunătățiri societății românești.