Redirecționează 2% din impozitul pe venit pentru proiectele Ateliere fără Frontiere!

**

Asociația Ateliere fără Frontiere (AFF) furnizează un tip de serviciu social unic în România: inserție socio-profesională pentru persoane vulnerabile**. În alte țări, această activitate este sprijinită de stat. Nu și în România.

De 10 ani, la Ateliere fără Frontiere schimbăm modelul tradițional de servicii sociale. Ajutăm oamenii cărora li s-a pus eticheta de „neangajabili” să-și ia viața în propriile mâini. Odată ajunși la AFF, aceștia nu mai sunt beneficiari de ajutoare sociale, într-un mod pasiv și dependent.

Noi îi ajutăm să se transforme din persoane dependente, în persoane independente și demne! Din persoane pasive, ei devin cetățeni activi.

Cum facem acest lucru?

Prin cele trei ateliere de inserție socio-profesională pe care le-am dezvoltat; în cadrul acestor ateliere, persoanele „neangajabile” muncesc, în baza unui contract de muncă, și sunt consiliate de specialiști:

  • reconect (colectăm, testăm, recondiționăm echipamente IT uzate; apoi, le donăm școlilor din medii defavorizate printr-un program național de educație digitală);
  • remesh (colectăm mesh-uri publicitare și croim din ele articole de modă etică: genți, penare, sacoșe);
  • bio&co (facem agricultură ecologică la o fermă din apropiere de București, care se află în proces de certificare bio)

Redirecționează 2% din impozitul pe venit către Asociația Ateliere fără Frontiere! Dacă nu o faci, suma va ajunge la bugetul de stat și va fi folosită în alte proiecte.

Care sunt pașii pe care trebiue să îi urmezi:

  • descarci declarația [230] sau [200] percompletată cu datele noastre;
  • vei completa declarația 230 dacă ești salariat și declarația 200 dacă ești PFA/persoană cu venituri din activități independente;
  • ne trimiți declarația completată și scanată la contact@atelierefarafrontiere.ro; (dacă strângi 5 formulare, venim noi și le colectăm de la tine)
  • noi depunem formularul la ANAF.
  • PENTRU DEPUNERE ONLINE Cod de identificare fiscala 23989280 , cont bancar IBAN RO95BRDE426SV43635404260, deschis la BRD agentia Iancului

Termenul limită este 25 mai 2018!

**