Ciocanari 2015: doar suntem o echipa!

Intre 2 si 14 August 2015 am organizat un santier de solidaritate la Ciocanari, in parteneriat cu asociatia Mladita, care are copii in plasament familial. S-au amenajat un spatiu de joaca pentru copii si un teren multisport care va fi deschis si copiilor si tinerilor din cele doua sate din vecinatate.

Santierul s-a desfasurat in judetul Dambovita, in Comuna Ciocanari, unde am mobilizat o echipa de voluntari formata din persoane in dificultate aflate in parcursul de insertie socio-profesionala in atelierul nostru, care au lucrat si locuit in comunitate timp de 2 saptamani, alaturi de alti voluntari din partea organizatiilor partenere locale Asociatia Arhipera, Asociatia Mladita si Primaria Niculesti. Partenerul principal al proiectului, KAUFLAND Romania, alaturi sponsorii proiectului, CRH, Acvatot, Freyrom, Carrefour, Dacris, Wilo, Technoworld si Decathlon au contribuit cu materiale, materii prime, unelte si utilaje, alimente, voluntari si expertiza, dar si cadouri si rechizite pentru copii in vederea ineceprii unui nou an scolar.

 

Beneficiarii directi ai santierului sunt cei peste 200 de copii si tineri saraci din comunitatea locala si alte 50 de persoane aflate in situatii de excluziune si marginalizare. Dorim ca prin acest proiect sa incepem o colaborare prin care sa dinamizam si sa implicam comunitatea locala si astfel sa aducem bucurie copiilor defavorizati ai comunei si sa activam persoanele marginalizate pentru a-i reintegra in societate.

Multumim din nou partenerilor care ne-au sustinut:

logocrop.jpg

 

Puteti vedea si voi o parte din momentele speciale in galeria foto de mai jos.

 

 

 

ateliere fara frontiere